servicii-calculatoare-ploiesti
Contactati-ne!

Logo & Graphics Design

O identitate vizuala ieftina nu rezista in timp pe cand una creata corect nu mai trebuie ulterior refacuta. Noi intelegem structura produselor si serviciilor tale si gandim anticipativ evolutia lor in piata  fara alte investitii de identitate vizuala. Asiguram unitatea in design si  armonizam brandul cu altele aflate in portofoliu. Asiguram un design unitar si armonios de la brosuri, carti de vizita, la website si vestimentatie. Ne ocupam si de grafica publicitara, inclusiv fotografii si consultatii de marketing.

Sisteme de supraveghere video

Instalam sisteme de supraveghere video, exterior sau interior, folosind camere video de supraveghere IP sau cu DVR, pe orice distanta si administrate in remote, unde posibil. Folosim cablu Coaxial dar si Cablu de Retea, cu sistem balun. Oferim consultanta telefonica in cazul in care sunteti indecisi ce sistem de supraveghere se potriveste cel mai bine cu locatia dumneavoastra. 

Networking

Instalam retele de calculatoare complete, servere, network storage sau NAS, router, switch, mufe, prize UTP dar chiar si consultanta in domeniu. Oferim deasemenea servicii complete de Instalare si Configurare Server bazate atat pe Linux cat si pe Windows. 

Advertising Online

Din exigente proprii am maturat o vasta experienta in Publicitatea Online, pe Social Media, Google Adwords, email marketing si asa mai departe. Dorim sa impartasim aceasta cunostinta si clientilor nostrii. Oferim servici de consultanta pentru tot ce inseamna Marketing Online. 

Cryptolocker

Amenintarea informatica Cryptolocker, ce blocheaza accesul utilizatorului la fisierele din computer si solicita bani in schimbul deblocarii lor, afecteaza, in Romania, deopotriva organizatii si utilizatori individuali, provocand pagube semnificative. Oferim ajutor si consultanta in toate cazurile de Cryptolocker si pentru zecile de versiuni si clone aparute online ale faimosului ransomware, care loveste in fiecare an mii de useri.

Web Design

De la proiecte mari la mici, de la E-commerce la Portfolio, noi le facem pe toate! Suntem specializati in Social Marketing si SEO, iar asta ne ajuta foarte mult in a crea Website-uri personalizate si pe masura dorintelor fiecarui client. De la analiza initiala pana la publicarea efectiva pe Internet al unui Website si, ulterior, la administrarea acestuia pentru un parcurs ascendent spre top-ul search engine-urilor, oferim profesionalitate maxima, garantie a rezultatelor promise si de asemenea website-uri moderne, dinamice, rapide si accesibile din orice browser sau smartphone. 

Reparatii Calculatoare Ploiesti HardwareDiagnosticare sistem desktop & laptop

Curatare sistem de praf

Instalare/Inlocuire/Configurare placa de baza

Diagnosticare/Testare placa de baza

Instalare/Inlocuire/Diagnosticare/Testare CPU

Instalare/Inlocuire/Diagnosticare/Testare memorie RAM

Instalare/Inlocuire/Diagnosticare/Testare placa video

Instalare/Inlocuire/Diagnosticare/Testare HDD, FDD, DVD/RW

Instalare/Inlocuire/Diagnosticare/Testare Sursa Alimentare

Instalare/Inlocuire/Diagnosticare/Testare placi PCI

Curatare cooler CPU, VGA, sursa

Instalare/Configurare/Diagnosticare/Testare USB, VGA, PS/2

Diagnosticare/Testare Hub, Switch, Router

Conectare si configurare router wireless

Diagnosticare Laptop

Instalare imprimanta locala/retea

Aplicare pasta termoconductoare (tarif pe radiator/cooler)

Curatare praf + schimbare pasta termoconductoare laptop

Diagnosticare/Testare/Inlocuire invertor, Ecran LCD laptop

Reparatii Calculatoare Ploiesti Software

Optimizare Windows (fisiere corupte, registri corupti, etc.)

Instalare Linux (Fedora, CentOS, SUŞE)

Instalare driver absent

Diagnosticare desktop/laptop

USB Stick cu drivere necesare

Instalare diverse programe

Instalare antivirus/firewall

Transfer date HDD – HDD 

Recuperari date de pe HDD functionale 

Recuperari date de pe HDD defect 

Rescriere/Update BIOS, Firmware

Backup date pe orice suport extern

Formatare/Partitionare HDD