Totul a inceput din pasiunea mea pentru tot ce inseamna lumea calculatoarelor. Prima incercare a fost in ultimul an de facultate in Genova Italia cu un site simplu scris de mana in Html, un pic stilul aniilor ‘90 si cu doar vreo 10 clienti pe luna, care beneficiau oricum de un pret super mic. Toti banii ii investeam in Adwords si am continuat asa cam vreo jumatate de an pana cand cu ajutorul parintilor mi-am facut curaj si am deschis un front shop intr-o zona centrala din Genova. Acolo mi-am inceput aventura in lumea antreprenoriala. Am inceput sa fac cursuri de IT, Web Design, sisteme de supraveghere , tot felul de reparatii software si hardware dar cel mai important incepusem sa intru in lumea firmelor mici si medii, birouri de avocati, ingineri, magazine, etc.
In februarie 2018, dupa 4 ani de business, am decis sa pun totul pe stop si sa traiesc un an in Marea Britanie, sa descopar lumea IT si din punctul de vedere al angajatului nu doar cea a angajatorului.
Astazi, in 2019, dupa un succes mediocru cu hobby-ul meu part-time “Lake District Computers” si dupa ce am acumulat o experienta, zic eu satisfacatoare, in diferite companii din UK, m-am intors in orasul meu natal unde am deschis, cu o infatisare reinnoita, “AT Computers”, care o sa cuprinda, pe parcus, aproape tot ce inseamna IT, inclusiv software development (un lucru pe care nu am reusit sa il fac in Italia).